Hoidot ja muut palvelut

Refleksologia/vyöhyketerapia

Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia on hoitoa hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseen. Saat siitä luonnonmukaista, lääkkeetöntä apua esim. unettomuuteen ja stressioireisiin, aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnan häiriöihin tai vain kehon ja mielen rentouttamiseen ja tasapainottamiseen.

Tavoitteena on tukea kehon omia toimintoja käsittelemällä kehon eri puolilla sijaitsevia heijasteita. Heijastepisteet ja -alueet ovat iholla ja ihonalaisissa kudoksissa, joita käsitellään sormin ja vyöhykepuikolla.

Koko kehon vyöhyketerapiassa eli refleksologiassa käytän jalkaterän perusjärjestelmän ja alaraajan alueen lisäksi tarpeen mukaan myös muualla kehossa sijaitsevia heijastealueita, jolloin hoito on tehokasta ja kokonaisvaltaista.

Pukeudu hoitoon tullessasi asuun, jossa saat jalat ja ylävartalon helposti paljaaksi.

Hoitoaika 90 min

65 €

Hoitoaika 75 min

60 €

Hoitoaika 60 min

55 €

Hoitoaika 40-45 min (nuoret)

39 €

Brain Relief -hoito


Brain Relief on Suomessa kehitetty hoito, jossa vanhat aasialaiset ja suomalaiset täsmäkosketustekniikat yhdistyvät rentouttavaan musiikkiin. Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun, käsiin sekä jalkoihin, ja sen tavoite on syvä rentoutuminen parasympaattisen hermoston kautta.

Brain Relief -käsittely parantaa hapensaantia ja aktivoi hermoratoja erityisesti päässä ja ääreisraajoissa. Hoito tarjoaa helpotusta pitkäaikaiseen stressiin ja sen eri oireisiin. Mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden tuotanto kehossa paranee ja stressihormonien määrä alenee.

Hoitosarjasuositus: 3 hoitokertaa noin 5 viikon kuluessa.

Pukeudu hoitoon tullessasi asuun, jossa voit olla mukavasti selinmakuulla koko hoidon ajan (n. 55 min), tarvittaessa peiton alla. Ohuet sukat voivat olla jalassa. Pään alueen tehokkaaksi hoitamiseksi hiusten tulee olla auki.

Lisätietoja: https://brainrelief.fi/

Brain Relief -hoito 55 min

65 €

Brain Relief -hoitosarja 3 x 55 min

Kaikki hoitokerrat 5 viikon kuluessa!

 175 €

Rentoutushoidot

Nämä hoidot ovat puhtaasti nautiskelua varten, ja hoitavat vaikutukset saat siinä sivussa kuin kaupan päälle!

Yrttiöljyhieronta 60 min

  • Hoidossa käytetään ihanasti tuoksuvia, hyvälaatuisia yrttiöljyjä sekä hierontaöljyä. Käsittelyn kohteena ovat jalkapohjat ja jalkaterät sekä selkä, joita hierotaan miellyttävillä, pehmeillä ja rentouttavilla otetekniikoilla.

70 €

Kiinalainen päähieronta eli Chi kung

  • Käsitellään 15 tärkeää hoitopistettä pään, kasvojen ja niskan alueelta kevein, pyörittelevin ottein. Asiakas voi olla istuallaan tai makuulla. Hoito on vaikutukseltaan rentouttava ja kestää 20-25 min.

30 €

Muut palvelut

Kehon hyvinvointianalyysi

Hyvinvointianalyysi BioQuantum-mittarilla. Mittaus sisältää 10-13 raporttia, mm. ruoansulatus ja imeytyminen, vitamiinit, kivennäisaineet, raskasmetallit ja kehon pH-tasapaino.

 45 €

Kehon koostumusmittaus

Kehon koostumusvaaka mittaa painon lisäksi mm. rasvaprosentin, lihas- ja luumassan, nestetasapainon, painondeksi BMI:n ja viskeraalirasvan.

5 €

Lahjakorttitilaus

Tilaa lahjakortit helposti tällä lomakkeella. Saat laskun sähköpostiisi (käsittelyaika 1-2 vrk) ja lahjakortti toimitetaan maksusuorituksen tultua haluamallasi tavalla: sähköisesti (pdf), postitse tai nouto hoitolalta sopimuksen mukaan.

Varaa hoitoaika netissä

© 2017 HOITOLA REFLEXA/Päivi Laatunen
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!